Kaboutersoap deel 2

on

Gisteren reageerde ik op het Blog van Daagse Dingen. Het Blog  waar zij over schreef heette Kaboutersoap, en ging over haar aanvulling van Kabouters voor haar Kaboutertuin. Naar aanleiding van dit verhaal vroeg ik of zij de Kaboutertuin aan mij wilde laten zien.

059dc32e9b79330835d487585f7b9142

Omdat ik gister n.a.v. een reactie had beloofd om meer te laten zien van de kabouters dan die ene foto, heb ik een filmpje gemaakt. Wees gerust, ik word geen vlogger, het is eenmalig. Gewoon om mijn belofte waar te maken 😊

Hierbij het filmpje van de tuin… Kaboutersoap deel 2

 

2 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Neeltje schreef:

    Wat leuk.

    Like

  2. Neeltje schreef:

    Ontzettend leuk!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s