Mijn Renkums Beekdal … met Rianne — Neeltje leeft … leef je mee?

on

Woensdag… Wandeldag, en vandaag was dat met Neeltje. Ik schrijf er geen Blog over want Neeltje heeft het op haar Blog prima verwoord. Een heerlijke wandeldag in een voor mij totaal onbekend gebied. Uiteraard heb ik de route in mijn Komoot app opgenomen, zodat ik deze prachtige wandeling nog eens met Elly en Tilly kan gaan wandelen. Mijn wandeling op Komoot : Hartensepad…

Neeltje… Bedankt hoor!! Ik kijk al weer uit naar onze volgende wandeling, waar die ook mogen zijn.

Begin dit jaar hebben we elkaar leren kennen via internet. Ik plaats ergens op fb een oproep voor een wandelmaatje … plaats de link van mijn blog waarin ik meld dat ik een wandelmaatje zoek erbij… zij reageert en het eerste contact is gelegd. Ze blogt ook en ik ga haar volgen. Het zal allemaal […]

via Mijn Renkums Beekdal … met Rianne — Neeltje leeft … leef je mee?

2 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Neeltje schreef:

  Waar blogs al niet toe leiden. Leuk!

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   Ja leuk hé!!

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s