10 smakelijke zomertips! —

on

Al geruime tijd volg ik het Blog van ” Uit de Boerenkeuken .” Ik heb al veel recepten gevonden dat ik denk “Hmmm dat ga ik eens maken. Zo eten wij vandaag dit . Misschien iets meer voor de winter, maar vandaag heb ik er zin in.

Wat meer voor dit weer past, is het Blog van deze ochtend  “10 Smakelijke Zomertips.” Lees en volg!!

 

21 juni is alweer voorbij, en je kunt wel zeggen dat de zomer momenteel in volle hevigheid uit haar plaat gaat. Bij dertig plus geeft deze boerin haar kookkunsten een dagje vrij. Op andere dagen die wat minder hevig zijn kook ik wel gewoon hoor. Wel wat minder uitgebreid en ingewikkeld dan in de overige […]

via 10 smakelijke zomertips! —

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Irene schreef:

    Hihi, dank je voor het delen 🍀

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s