Vliegengordijn…

on

Mochten Jullie denken… er komt niets uit Rianne d’r handen, dan hebben Jullie voor de helft gelijk, althans wat mijn blog betreft. Ik ben druk geweest met mijn regenton die aangesloten moest worden… en ik ben begonnen aan een nieuw project, een vliegengordijn. Je hebt ze in alle soorten en maten, maar als jouw maat afwijkt van standaard, betaal je de hoofdprijs.

Dus heb ik een selfmade gordijn gekocht…. Ik kreeg een langwerpige doos, thuis gebracht gebracht door een hele aardige koerier. Inhoud: 1x lange rail van 167 cm, haakjes               en oogjes, gordijnhaakjes en 5000 van die buisjes die ze kralen noemen. De rest is               kinderspel maar wel een spelletje wat heel lang gaat duren. Maar ik boek           vooruitgang, getuige onderstaande foto.

Bijlange nog niet op de helft… maar met dit weer zijn er ook geen vliegen te zien. Dus ik heb nog even…

wp-1594228048972.jpg

 

7 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Neeltje schreef:

  Bewondering hoor … wat een geduld. Mocht je na deze er nog eentje willen maken … ik hou me aanbevolen.😂😂

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   Nou Neeltje, ik denk dat ik het maar bij deze ene houd. Maar lief dat je aan mij gedacht hebt.

   Geliked door 1 persoon

 2. Ik heb zo’n gordijn ooit kant-en-klaar gekocht, en ook weer weg gegeven. Ik vond en vind een harmonicagordijn vele malen handiger, en uit het zicht als de deur dicht is

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   Ik heb bij ons op het balkon ook zo’n harmonicagordijn, echt ideaal ik weet het. Maar voor deze schuifdeuren in de serre ging dat een vermogen kosten. dus vandaar voor deze oplossing gekozen.

   Geliked door 1 persoon

 3. marijsnoopyhotmailcom schreef:

  Mooie bezigheid poeh poeh

  Geliked door 1 persoon

 4. Noortje schreef:

  Ik heb zelf ook zo’n gordijn bij de bijkeukendeur hangen. Ook zelf gemaakt wasal het tweede.

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   Als je eenmaal bezig bent gaat het vanzelf, maar 1,67 meter is toch een hele breedte….,Dus duurt het nog wel even voordat het af is.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s