Komoot ervaring…

Mijn vorige Blog ging over het Rondje De Kuilen – Tongelaar…, waarbij ik vertelde dat ik na een wandeling, de genavigeerde route eerst bewerk voordat ik hem openbaar zet op Komoot.

Dat ik heel erg tevreden ben met de betaalde versie van de Komoot App weten Jullie inmiddels wel. Sinds begin mei dit jaar gebruik ik hem, en heb al meer dan veertig wandelingen voltooid. De meeste hiervan heb ik zelf bedacht, of ik heb aan bestaande wandelingen mijn eigen draai aan gegeven. ( Onderstaande afbeeldingen zijn van het programma op mijn laptop. Hier wordt de must-have app beschreven.)

Ik zet ze openbaar en iedereen mag ze gebruiken. Dat gebeurt dan ook heb ik gemerkt, want ik heb inmiddels een zestiental volgers gekregen die mijn wandelingen de moeite waard vinden. En uiteraard volg ik ook een vijftal anderen. Van wandelingen die er echt uit springen, en waarvan ik op mijn Blog een verslag heb geschreven… daarvan zet ik de Link erbij, en die verwijzen naar dit Blog.

Wat ik ook fijn vind aan deze app, is dat de foto’s die ik onderweg maak in de route worden verwerkt verwerkt, en je deze meteen kunt voorzien van tekst. Als ik een gelopen wandeltocht klaar heb, voeg ik hem toe aan ‘Mijn Collecties’. Handig vind ik dat, omdat ik nogal wat wandelingen maak met verschillende wandelaars… Wandelen met Toon, Wandelen met Neeltje… met Silvia… met Till enz. En een map van Rianne natuurlijk, zodat ik deze wandelingen gemakkelijk terug kan vinden in de juiste map.

Ik vind een jaarabonnement van bijna zestig euro best aan de prijs, maar ach als je het per maand denkt valt het reuze mee. Ik vind het meer dan waard, ook al benut ik nog maar een klein gedeelte van de mogelijkheden die er allemaal zijn. Agelopen zondag heb ik het ‘Rondje De Kuilen – Tongelaar’ met Tilly gemaakt, wat je hier in de afbeeldingen terug ziet.

Dus ja, ik ben erg tevreden met deze routeplanner voor mijn wandelingen, die een handige aanvulling is om het wandelen gemakkelijker te maken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s