Kilometervreter…

on

In februari 2019 maakte ik de Pagina Kilometervreter…

Wat is nou een kilometervreter nu weer… Nou ja ik wandel graag, en dan maak je nu eenmaal kilometers. Niet dat ik veel wandeltochten loop, want dan kun je elk weekend wel op pad, en dan ben je pas een echte kilometervreter. Ik wandel gewoon een drietal keer in de week,  telkens 10 a 15 kilometer, en als je dan op jaarbasis gaat kijken, dan zijn het er toch nog heel veel geworden.

In de Wandelkilometers van 2016 en 2017 kan je zien, dat ik op jaarbasis nog niet zo hoog scoorde. Toen werkte ik nog… en ging meestal alleen op pad, maar trainde voor de 4Daagse met twee vriendinnen Diana en Silvia…

Wandel kilometers 2016 : 653Wandel kilometers 2017 : 628

In 2018 ben ik met pensioen gegaan, en heb ik de vierdaagse van Nijmegen en Marbella ( Spanje ) gelopen…. Wandel kilometers 2018 : 1467

In 2019 wandelde ik de Camino Francés, de Nijmeegse Vierdaagse en ben ik 4 dagen wezen wandelen in de Eifel (Dld), en daarnaast ging ik steeds meer wandelen met Silvia… Wandel kilometers 2019 : 1824

In 2020 had ik veel goede voornemens, zoals het wandelen van de Camino Madrid, maar daar kwam door Corona niets van terecht. Als alternatief ging ik toen het Peerkepad ( Wittem – Tilburg ) lopen. Ook installeerde ik de Premium versie van Komoot op mijn telefoon, en ging steeds meer wandelingen opnemen en navigeren. In totaal maakte ik met Komoot 67 wandelingen… Wandelkilometers 2020 : 1165,5

Ook voor 2021 had ik natuurlijk weer allerlei plannen, en een streven om 1000 km in een jaar te lopen. Dat gaat ook zeker lukken, maar dan moet je niet net als ik op 20 april van een ladder vallen, Daardoor heb ik zes weken niet kunnen wandelen, en moest ik het wandelen weer helemaal opbouwen. Gelukkig kwam ik toch nog wel aan mijn kilometers omdat ik in augustus het Marskramer liep. Met Komoot liep ik 103 wandelingen… Wandelkilometers 2021 : 1276

2022: Op naar de 1000 maar weer. In april liep ik het krijtlandpad met vriendin Natalie, maakte ik met vriendin Tilly een begin met het Kloosterpad. In juli liep ik een zware 3Daagse van Nijmegen. In oktober liep ik een 2Daagse van Wijhe naar Zutphen met vriendin s’Jacqueline. Met Komoot liep ik dit jaar 68 wandelingen. Door een blessure liep ik in november en december wat minder, en als ik dan de balans op maak in december kom ik net over de 1100 km….Wandelkilometers 2022 : 1111,4

Vandaag op Oudjaars dag wilde ik nog op pad gaan, maar verstandig als ik wel eens kan zijn, ben ik bij het zien van zo veel regen lekker thuis gebleven.

Op naar 2023… waar ik weer heel wat op de rol heb staan om te gaan doen op wandelgebied. Wat er van terecht gaat komen weten wij pas over twaalf maanden… Want in deze onzekere tijd is niets zeker, maar als het kan ga ik er voor!!

Ik wens iedereen een veilige Jaarwisseling en proost alvast op het Nieuwe Jaar…

 

9 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Neeltje schreef:

  Wat en mooi overzicht en wat een kilometers.
  Een heel fijn uiteinde voor jullie en succes met je wandelplannen voor 2023. Jou kennende zullen die wel lukken mits er geen onverwachtse obstakels op je pad komen..

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   De plannen zijn er, en ik hoop de wij in het nieuwe jaar weer een keer samen kunnen wandelen. Een kleine wandeling naar het bos cafe vind ik al prima. Of naar zoete lieve Gerritje. Kortom een leuke wandeling 😊

   Like

   1. Neeltje schreef:

    We spreken absoluut af.

    Like

 2. picpholio schreef:

  Een geweldig 2023 met als het even kan nog meer wandelingen dan ooit tevoren !

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   Ik ga er voor en wij gezond blijven, is er veel mogelijk.

   Like

 3. Neeltje schreef:

  Indrukwekkend overzicht! Op naar de kilometers in 2023!

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   Ik hoop op veel mooi weer, dan komen die kilometers vanzelf.

   Geliked door 1 persoon

 4. Ria Van Den Heuvel schreef:

  Prachtig om te zien je wandel-kilometer-overzicht! Knap gedaan, ondanks alle tegenslagen toch maar een mooi aantal kilometers door de jaren heen.
  Ik hoop nog veel van je wandelingen te mogen genieten n wens je een fijne jaarwisseling met je lief🥂😘

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   Dank je wel Ria😊 Ik hoop dat wij in het nieuwe jaar nog een keer op samen op pad kunnen, met Rianne Op Stap. Hou het veilig om twaalf uur en alvast Proost🥂🍾🎇

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s