Rechtzaak

Op di. 12 en wo. 13 maart wordt de rechtzaak van de moord op onze motorvriend in Tiel eindelijk inhoudelijk behandeld. Dat mag ook  wel vind ik……17 maanden nadat Guus om het leven is gebracht. Hopelijk komt er nu wat helderheid in deze zaak, want tot nu toe is maar weinig over geschreven in de media over hoe en wat. Onze vriendin is nog steeds hoofverdachte, en zij staat dus terecht.

Het was moeilijk voor mij om twee dagen vrij te krijgen, maar ik heb in ieder geval kunnen regelen dat ik op dinsdag er bij kan zijn . Het zal emotioneel best wel zwaar zijn vermoed ik, want alles komt nu weer naar boven. Dus misschien ben ik na een dag al van slag, dat ik een tweede dag aan mij voorbij laat gaan…

Het belangrijkste is toch wel dat de schuldige gestraft wordt, ook al zou dit onze vriendin zijn….Het is ook heel moeilijk voor te stellen wat er die nacht in werkelijkheid gebeurt is….wij hopen allemaal dat het werkelijk een inbraak is geweest, met een fatale afloop voor Guus. Maar dan nog hebben ze geen dader….

Uitspraak op 27 maart 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s