Gered Gereedschap…

Regelmatig wordt er in menige schuur of garage opgeruimd, en telkens weer kom je hetzelfde oude gereedschap tegen wat je nooit gebruikt. Je gooit het niet weg want dat vind je dan ook weer zonde… en wie weet, misschien komt het ooit nog van pas. En de volgende keer dat je aan het opruimen bent, vind je het weer in dezelfde doos of kist en is er niets mee gebeurt.

Al 39 jaar steunt Gered Gereedschap vakmensen in ontwikkelingslanden met kennis, kunde en gereedschappen. Hun hulp is praktisch en concreet.
Zij werken daarbij altijd samen met betrouwbare partners voor ondersteuning van lokale initiatieven. Directe steun zonder tussenkomst van andere partijen. Het resultaat is direct zichtbaar en meetbaar.

Zo was ik een drietal jaren geleden de garage aan het op ruimen, en heb ik voor de eerste keer gebruik gemaakt van de organisatie van ‘Gered Gereedschap‘. Ik had van alles liggen wat of verouderd was, of waar ik niets mee deed.

Dat gereedschap kon nog wel een tweede leven gebruiken, dus bracht ik het naar de Praxis, waar ze oud gereedschap inzamelen voor deze Stichting Gered Gereedschap.

En telkens als ik weer opruim denk ik er aan om het af te staan voor een tweede leven.

Doen Jullie met mij mee??

Opknapwerkplaats Mpigi Oeganda – Gered Gereedschap

2 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Ria van den Heuvel schreef:

    Schitterend initiatief. Ik geef het door aan Hans als hij weer eens aan het opruimen is in de garage.
    Bedankt voor de tip👍

    Geliked door 1 persoon

    1. Rikit schreef:

      Graag gedaan😊 Er is altijd op te ruimen!!

      Like

Plaats een reactie