Oude doos op Dinsdag…

Omdat ik bijna elke dag wel even kijk wat er op Rianne Blogt zoal gelezen wordt… wordt ik elke keer weer verrast met oude Blogs die ik in een ver verleden geschreven heb. In 2006 ben ik begonnen met schrijven omdat ik mijn levensverhaal wilde vertellen.

In het begin had ik een groepje vaste volgers van familie vrienden en bekenden. Ik hoorde wel dat het gelezen werd maar vergeleken met nu, werd er door de lezers zelden of nooit gereageerd of op zijn minst het berichtje geliked,

En al die mooie of minder mooie verhaaltjes, en overdenkingen ga ik nu plaatsen in “Oude Doos op Dinsdag.” Want alles is nog steeds de moeite waard om gelezen te worden, en tovert nog een glimlach op mijn gezicht… En soms denk ik “Heb ik dat geschreven?” De blogs die ik op dinsdag ga plaatsen beginnen in 2010 en eindigen ergens in 2018… dus ik kan voorlopig wel wat dinsdagen vullen met

6 reacties Voeg uw reactie toe

 1. son370 schreef:

  Doorspitten van de weblog, soms doe ik het ook weleens, best leuk om het na een tijd weer eens te doen..Misschien is dat wel wat die ‘oude doos’.

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   Welkom Sonja op Rianne Blogt. Er gaat veel tijd in zitten als je het goed wil doen, en dan ook nog die oude blogs lezen😓 Maar het tovert toch weer een glimlach op je gezicht.

   Geliked door 1 persoon

   1. son370 schreef:

    Dat is waar, daaraan ontbreekt het weleens. Dankje 🙂

    Geliked door 1 persoon

 2. s’Jacqueline schreef:

  Wat een goed idee Rianne, creatief bezig. Ook mooi om ze ooit eens echt in te binden of in map te doen. Boekwerkjes , ik hou ervan.
  Nu eerst alles voor de camino organiseren. Voor je het weet…..
  Lieve groet s’Jacqueline

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   De tijd ontbreekt om dat te doen s’Jacqueline. Mijn schoonmoeder opperde dat ook al een keer, om er een boekwerk van te maken. Alles voor de Camino is zowat klaar. Ik kan gaan, maar of het zo ver komt🤔🤔 Een schoonzus zit in haar bonustijd, en ze kan er zomaar tussen uit piepen, of misschien doet ze dat als ik onderweg ben. En dan moet ik mijn tocht afbreken.

   Like

   1. S'Jacqueline schreef:

    Triest te horen! Ook jammer om je tocht af te breken. Maar logisch dat je dst doet. Sterkte samen x

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s