Vol Verwachting…

on

In de Posting van Beleef de Lente… op 2 maart vertelde ik, dat ik in het broedseizoen van ‘Beleef de Lente’ aan het beeld gekluisterd ben. Ik houd elke dag alles in de gaten, en er ontgaat mij maar weinig. In de nacht slaap ik zoals het hoort, maar gelukkig zijn er fanatiekelingen die het zelfs dan voor mij in de gaten houden.

En dan hoef ik alleen het filmpje van de desbetreffende webcam af te spelen. Ik voel mij een beetje een voyeur, want ik ben aanwezig bij het paren en ik neem een kijkje in de kraamkamer. En dat kijk ik ook nog eens of ze wel een goede opvoeding geven.

En nu zit ik op een Paaskuiken te wachten bij de Oehoe’s en ben Vol verwachting op wat komen gaat.

4 reacties Voeg uw reactie toe

 1. R. Van Breda schreef:

  Op ma 5 apr. 2021 10:42 schreef R. Van Breda :

  > Hoi Rianne, > > En de ooievaar, die zit in Gennep op het gemeentehuis. > > Groet Ruud >

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   Dat klopt Ruud. Daar had ik ook een print-screne van gemaakt, maar ze keken beiden de andere kant op. Bij een wandeling in de buurt van Gennep kijk ik altijd of ze thuis zijn.😁

   Like

 2. Neeltje schreef:

  Leuk hoor!

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   Vind ik ook Neeltje… maar er is nog steeds geen kuiken😥

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s