Op Stap met Rianne Wandelt…

Op mijn oproep om op woensdag 14 september mee te gaan wandelen heeft tot nu toe nog maar één persoon gereageerd. Het gaat hoe dan ook gewoon door om te gaan wandelen, en ik zal er zijn op 14 september… Op Stap met Rianne Wandelt

Voor de wandelaars die gereageerd hebben en zeiden dat ze op woensdag altijd moeten werken, heb ik een volgende wandeling op de agenda en dat is een herfstwandeling van 19 km op donderdag 10 november.

Je leest er meer over op deze ‘Rianne Wandelt… 10 november‘ pagina. Hou die pagina in de gaten voor meer info.

2 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Jolanda schreef:

  Ja dan ga ik mee🥳 ik hoor nog wel hoe en wat masr ik zet hem iig vast in mijn agenda.

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   Dat vind ik leuk Jolanda. Het duurt nog even maar je staat genoteerd!!😁😁

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s